Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Spoedcursus Politiek

Workshop, training of lezing over de politiek en het werk van politici

De Spoedcursus Politiek is een interactieve workshop waar al veel mensen met plezier aan hebben deelgenomen. Het programma is in te zetten als workshop of lezing, maar ook als personeelsuitje. Al veel ambtenaren en professionals uit het bedrijfsleven hebben zich met de Spoedcursus Politiek verdiept in het politieke bedrijf. U krijgt de unieke kans om zelf te ervaren voor welke uitdagingen politici worden gesteld.

In de Spoedcursus Politiek krijgt u een uniek inkijkje in de wereld van de politiek. De Spoedcursus Politiek is inzetbaar als workshop, training of lezing en daarmee ook zeer geschikt voor een personeelsactiviteit. U krijgt in dit programma de unieke kans om zelf te ervaren voor welke uitdagingen politici worden gesteld, toegepast op uw organisatie!

We nemen u mee naar de wereld van het Haagse Binnenhof en de internationale politiek. Aan de hand van aansprekende voorbeelden geven we inzicht in het politieke proces en hoe de fijne kneepjes van het politieke vak in uw dagelijkse werkzaamheden kunnen worden gebruikt. Denk hierbij aan zaken als het overtuigend presenteren van een standpunt, doeltreffend onderhandelen en het sluiten en uitdragen van compromissen.

Tijdens de workshop wordt een politiek debat gesimuleerd met een onderwerp dat van toepassing is op uw organisatie. Zo hebben al veel ambtenaren en professionals uit het bedrijfsleven zich met de Spoedcursus Politiek verdiept in het politieke bedrijf en geleerd van de technieken die politici toepassen. Ook is deze workshop een zeer geschikt programma onderdeel tijdens een personeelsuitje van ambtenaren. De Spoedcursus Politiek wordt door de deelnemers consequent hoog gewaardeerd en leidt tot enthousiaste reacties. Het precieze programma wordt in overleg samengesteld.

Aanvragen

Voor meer informatie en aanvragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. U kunt ook de flyer downloaden.

Enkele reacties

Ik wist niet dat politiek zo leuk kon zijn! Het is ook erg goed om de technieken die politici gebruiken te kennen.

Meer dan leerzaam, een echt inkijkje in hoe het achter de schermen werkt.

Deze Spoedcursus Politiek  helpt me in mijn werk als gemeenteambtenaar nu ik meer inzicht heb in de werking van de lokale politiek.

spoedcursus-politiek-debatbureau

 

Scroll to Top