Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Dagvoorzitter bij conferentie met Kofi Annan in Leiden

Frits Bloemberg dagvoorzitter bij groot congres

Kofi Annan, voormalig Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties en winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede, spreekt op donderdag 6 december op de Europese HOPE XXL Conferentie in Leiden. Frits Bloemberg is presentator en dagvoorzitter tijdens dit unieke evenement.

HOPE XXL ontwikkelt met jongeren wereldwijd een nieuwe visie op de toekomst om ervoor te zorgen dat iedereen op de wereld zijn of haar leven een rapportcijfer acht of hoger kan geven. Deze visie op de toekomst zal worden gepresenteerd aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Voor de jongeren van over de hele wereld die meedoen met HOPE XXL is de bijdrage van Kofi Annan een grote blijk van ondersteuning op weg naar de Verenigde Naties.

Tijdens de conferentie deelt Kofi Annan zijn unieke visie op internationale betrekkingen en deelt hij de ervaringen die zijn opgetekend in zijn recente boek Interventions: A life in War and Peace. Naast de komst van Kofi Annan verwelkomt HOPE XXL verschillende andere gasten. Voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy spreekt de conferentie toe met een videoboodschap. Klaas van Egmond verzorgt een inleiding en Leo Bormans, auteur van het World Book of Happiness, inspireert het publiek met zijn oproep tot optimisme.

Zie voor meer informatie de HOPE XXL site.

Comments are closed.

Scroll to Top
English