Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Debattraining en leren overtuigen in onze training met open inschrijving

Leren overtuigen en debatteren op dinsdag 12 september 2017 in Den Haag

We krijgen veel verzoeken van individuen die zich verder willen ontwikkelen in debatvaardigheden en een grotere persoonlijke overtuigingskracht. Veel van onze trainingen en workshops voeren wij uit in opdracht, maar voor individuen organiseren wij open trainingsdagen. De eerstvolgende training vindt plaats op dinsdag 12 september 2017 in Den Haag.

Na afloop van de training bent u in staat om overtuigender te communiceren, kort en krachtig uw mening te verwoorden en bezit u een vergroot inzicht in debat- en overtuigingstechnieken die toepasbaar zijn in de persoonlijke werksituatie. Ook weet u uw mening en adviezen steviger te presenteren zodat de impact hiervan toeneemt.

Voorafgaand aan de training vragen wij alle deelnemers om een online intake in te vullen. Zo ontstaat er een goed inzicht in de leervragen van de groep. Zo omschreef iemand eerder in de intake de volgende leervraag: “Ik wil leren om krachtiger te overtuigen in de praktijk en leren om het debat aan te gaan in een omgeving met hanengedrag. Ik heb er soms moeite mee om ad hoc te kunnen overtuigen.” En een ander: “Ik raak te veel verleid tot breedsprakigheid, bijzinnen, teveel omhaal, ook al weet ik wel degelijk hoofd- van bijzaken te scheiden en bereid ik mijn presentaties redelijk goed voor.” Dankzij de persoonlijke aandacht in de training zijn dit zaken waar we goed op in kunnen gaan. Praktijkoefening maakt een belangrijk onderdeel uit van de trainingen.

Uit de reacties blijkt dat onze open trainingen gewaardeerd worden met een 8,8 gemiddeld.

Na afloop van een van de trainingen zei dhr. Van Rooy, een van de deelnemers, het volgende over het programma:

Het was een erg goede training, ik houd mooie inzichten en handelingen vast.

Deelnemers aan de open training zijn onder meer leidinggevenden uit overheid en bedrijfsleven, beleidsmedewerkers en sales medewerkers. U kunt zich direct online inschrijven waarna u meer informatie krijgt toegezonden.

Comments are closed.

Scroll to Top
English