Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Open training debatteren en overtuigen op 5 november in Den Haag

Word een beter debater met onze open training

Op dinsdag 5 november organiseert Het Debatbureau de open training Krachtig Debatteren en Overtuigen. Tijdens deze eendaagse training debatteren leert u de basistechnieken van het overtuigen, oefent u om krachtig te formuleren en om resultaat te bereiken in een debat- of overlegsituatie. Deze belangrijke vaardigheden komen u van pas in tal van situaties op uw werk én daarbuiten: Een waardevolle investering in uw professionele ontwikkeling. 

Onze open trainingen bieden u de kans om op een laagdrempelige manier uw kennis en vaardigheden te vergroten. Professionals uit tal van sectoren, waaronder gemeenten en maatschappelijke organisaties, hadden al baat bij de geleerde lessen uit deze training debatteren en overtuigen. Na afloop van de training bent u in staat om overtuigender te communiceren, kort en krachtig uw mening te verwoorden en bezit u een vergroot inzicht in overtuigingstechnieken die toepasbaar zijn in de persoonlijke werksituatie. Ook weet u uw mening en adviezen steviger te presenteren zodat de impact hiervan toeneemt. Dankzij de kleinschalige opzet is er volop ruimte voor persoonlijke vragen en feedback.


Bent u niet op zoek naar een individuele training maar naar een in-company training, neem dan kennis van ons in-company aanbod.

De training vindt plaats in het centrum van Den Haag, op steenworp afstand van het Binnenhof, en duurt van 9.45 uur tot ongeveer 17.00 uur. Lees hier meer over de open training of schrijf u direct in via het formulier onderaan deze pagina.

Meer weten of vragen?

U kunt ons altijd bellen voor vragen of om specifieke wensen voor te leggen. Zo is een individueel coachingsprogramma ook mogelijk. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 – 212 1904 of per mail.

Comments are closed.

Scroll to Top
English