Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Open training voor een grotere overtuigingskracht: zomeractie met 25 % korting

Open inschrijving voor training Krachtig Overtuigen in centrum van Den Haag

Hoe zorg je ervoor dat argumenten overtuigend worden gepresenteerd? Welke technieken maken een presentatie krachtiger én leuker om naar te kijken? Op welke wijze kan een betoog worden opgebouwd en hoe kun je het beste reageren op vragen? Al deze zaken komen aan bod in onze trainingen. Belangrijke vaardigheden zoals spreken in het openbaar, argumenteren, overtuigen, presenteren en het doorzien van debat- en vergadertechnieken kunt u verder ontwikkelen in onze open trainingen. Gedurende één dag werken we in kleinschalig verband aan een grotere overtuigingskracht.

Op donderdag 2 juli vindt de eerstvolgende training plaats. U kunt zich direct inschrijven voor deze open training waar iedereen aan deel kan nemen. De kosten bedragen normaal gesproken € 650,- voor een programma van één dag, inclusief BTW en lunch. Met onze zomeractie krijgt u echter 25 % korting! Dit aanbod geldt voor de trainingen van 2 juli en 25 augustus. Wees er dus snel bij!

De training wordt verzorgd in het centrum van Den Haag en start om 10.00 uur. Wij werken met kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke vragen en feedback.

Klik hier voor alle trainingsdata en direct inschrijven

Comments are closed.

Scroll to Top
English