Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Het Debatbureau verzorgt veel trainingen voor ondernemingsraden. Dit voorjaar hebben wij opnieuw bij verschillende organisaties de leden van de OR getraind in het verbeteren van hun presentatie- en overtuigingsvaardigheden. Veelal intensieve sessies met een hoge leeropbrengst! Ook voor uw ondernemingsraad kunnen wij veel betekenen want krachtige belangenbehartiging is vandaag de dag van grote waarde.

Trainer Frits Bloemberg ziet het belang van een sterke OR: “De rol van de ondernemingsraad is belangrijker dan ooit. De wereld om ons heen verandert snel en dit heeft grote invoed op organisaties en hun medewerkers. Het vertegenwoordigen van collega’s en het bereiken van concrete resultaten vraagt tegenwoordig dan ook om overtuigingskracht. Dit is te ontwikkelen en bovendien is het altijd goed om gezamenlijk stil te staan bij de strategie of werkwijze die de OR kan hanteren.” In onze training leert u met uw collega’s uit de ondernemingsraad hoe u krachtiger en effectiever kunt communiceren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan samenwerking en strategie: essentieel om doelen te kunnen realiseren. Ook reiken we technieken aan die zowel de individuele als de gezamenlijke overtuigingskracht vergroten. De training wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8,6 gemiddeld.

Het programma is beschikbaar als eendaagse workshop of meerdaagse cursus. Mocht u de training in het Engels willen aanbieden dan is dit ook mogelijk. Daarnaast komt het veelvuldig voor dat deze training op locatie in Den Haag wordt georganiseerd en gecombineerd met een gezamenlijk uitstapje in Den Haag of Scheveningen. Wij kunnen u ook adviseren voor een geschikte locatie voor een ideale jaarafsluiting of strategiesessie bij aanvang van het nieuwe seizoen. Neem contact op voor meer informatie of lees meer op deze pagina.

De overtuigende ondernemingsraad

Comments are closed.

Scroll to Top
English