Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Doe mee met MDT!

MDT

Wil jij je inzetten voor een leuk project, nieuwe dingen leren én een vergoeding ontvangen voor je werk? Doe dan mee met MDT!

Het Debatbureau biedt jongeren de kans om mee te doen met MDT, oftewel de maatschappelijke diensttijd. MDT is een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. We werken in dit MDT-programma samen met Generatie aan Zet.

Zo werkt het:

  • In een periode van maximaal 6 maanden doe je mee aan één van de MDT projecten. Deelname kost je gemiddeld een paar uur per week, inclusief alle trainingen en activiteiten.
  • Bij de start van jouw deelname krijg je een kick-off, een intake en een training. Voorlopig doen we dat digitaal vanwege de corona maatregelen. Tijdens deze activiteiten maak je kennis met MDT en Generatie aan Zet, leer je hoe je een succes maakt van je project, en denk je met je teamgenoten na over je project.
  • Het Debatbureau biedt verschillende projecten om aan mee te doen. Zodra je van start gaat kun je er eentje kiezen, en als je zelf een goed idee hebt kun je ook je eigen project starten.
  • Je krijgt een eigen begeleider die jou helpt om je project en je leerervaring tot een succes te maken.
  • Je kunt je in je eentje aanmelden of tegelijk met anderen.
  • Als je je MDT hebt afgerond, krijg je een certificaat.

In de komende periode hebben we een verschillende startmomenten. Ben je geïnteresseerd? Vul dan even dit formulier in, dan nemen we contact met je op!

Scroll to Top
English