Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Gespreksleiders voor webinars

Voor een webinar is een goede moderator cruciaal

Het Debatbureau levert deskundige en ervaren gespreksleiders voor webinars en andere online events. Al voor de coronacrisis uitbrak werkten wij mee aan webinars voor gespreksleiding en/of presentatie. Op een vernieuwende wijze geven wij vorm aan webinars van onze klanten. De rol van een gespreksleider of presentator bij een webinar is van groot belang om het maximale uit een bijeenkomst te halen. Om de deelnemers op hun gemak te stellen. Om te komen tot een goede inhoudelijke dialoog. Én natuurlijk om niet over de vooraf bepaalde tijd te gaan.

Meer weten over de mogelijkheden? Spreek telefonisch met ons door via 070 – 212 1904 als u meer wil weten.

De rol van een gespreksleider/moderator

Voor een goed inhoudelijk programma is een betrokken gespreksleider een belangrijke vereiste. Onze gespreksleiders zijn betrokken, enthousiast en hebben kennis van zaken. Een webinar moet voor de deelnemers en het publiek informerend en boeiend zijn. Dát realiseren is nu ook precies de opdracht voor een gespreksleider. Onze presentatoren en gespreksleiders hebben veel ervaring met het leiden van bijeenkomsten in de wereld van overheid, bedrijfsleven en politiek. Zowel online als offline bewijzen zij keer op keer hun waarde. Onze gespreksleiders werken mee aan evenementen van toonaangevende organisaties. Ook hebben wij verstand van de technische vereisten voor een goed webinar en kunnen wij u in contact brengen met ervaren partijen voor de techniek. Kortom: geen zorgen meer bij de organisatie van een topwebinar!

Vernieuwende formats

Wij streven naar topevents. Daarom maken we veelvuldig gebruik van vernieuwende formats waar u uw gasten mee verrast. Ook online zijn er veel mogelijkheden om tot boeiende programma’s te komen waar interactie plaatsvindt tussen de deelnemers. Samen zoeken we naar de juiste werkvormen die passen bij de doelstelling van het webinar. Ook kunnen we u helpen in het samenstellen van een gebalanceerd panel. Zo hebben we talrijke debatten georganiseerd met deelname van ministers, Kamerleden en prominente Nederlanders. Ook aan webinars werken gasten graag mee.

Interesse in een gespreksleider voor een webinar?

Wij denken graag met u mee bij de organisatie van uw webinar, online congres of Zoom meeting. Neem voor meer informatie over onze gespreksleiders contact met ons op zodat wij u in een vroegtijdig stadium van advies kunnen voorzien. Telefonisch kunt u ons bereiken via 070 – 212 1904.

gespreksleiding

Wij werken ook vanuit de studio met ervaren mensen.

Scroll to Top
English