Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Training Krachtig Presenteren

Onze training maakt van uw presentatie een sterk visitekaartje

Op welke manier zorg je dat een boodschap écht overkomt bij het publiek? Welke technieken maken een presentatie krachtiger en leuker om naar te kijken? En hoe kan het beste gereageerd worden op vragen? In onze training ‘Krachtig presenteren’ wordt uitgebreid geoefend met het geven van aansprekende presentaties. Met onze toptrainers krijgt u inzicht in essentiële presentatietechnieken en do’s en dont’s.

Inhoud

Het programma is aan te passen aan uw wensen en biedt een compleet pakket voor iedereen die zich wil ontwikkelen als een betere spreker en presentator. In de training worden de volgende zaken behandeld:

  • Het overtuigend presenteren van mening, betoog of toespraak
  • Kort, bondig en krachtig formuleren
  • Succesvol gebruik van oneliners
  • Het gebruiken en doorzien van retorische technieken
  • Houding, stemgebruik en non-verbale communicatie
  • Omgaan met vragen en krachtig reageren op vragen
  • Resultaat bereiken met een presentatie
  • Persoonlijke vragen en feedback

Al veel professionals hebben deelgenomen aan ‘Krachtig presenteren’. Bent u zelf ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Resultaat

Na afloop van de training bent u in staat om overtuigender te communiceren, kort en krachtig uw mening te verwoorden en bezit u een vergroot inzicht in overtuigingstechnieken die toepasbaar zijn op de persoonlijke werksituatie. Ook kunt u adviezen steviger presenteren zodat deze sneller worden opgevolgd.

De training is tevens goed inpasbaar in interne opleidingstrajecten en scholingsprogramma’s. Onze toptrainers die u begeleiden zijn deskundig en kunnen bogen op een jarenlange ervaring.

Interesse?

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Krachtig Presenteren - Het Debatbureau  Kennedy speaking
 Onze training Krachtig Presenteren maakt van uw presentatie een sterk visitekaartje.

Scroll to Top
English