Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Training Debatteren

Leer hoe u uw standpunten overtuigend kunt presenteren met onze training debatteren

Hoe zorg je ervoor dat argumenten overtuigend worden gepresenteerd? Welke technieken maken een presentatie krachtiger én leuker om naar te kijken? Op welke wijze kan een betoog worden opgebouwd en hoe kun je het beste reageren op vragen? Al deze zaken komen aan bod in onze debattraining. Belangrijke vaardigheden zoals spreken in het openbaar, argumenteren, presenteren en het doorzien van debat- en vergadertechnieken kunt u verder ontwikkelen met hulp van onze toptrainers in deze training debatteren.

Het programma en de groepsgrootte voor deze training debatteren kan in overleg met u worden samengesteld. Bent u actief in de politiek? Dan is onze training Politiek Debatteren voor u waarschijnlijk geschikter. Ook kunt u zich als individu inschrijven voor de open training Krachtig Debatteren en Overtuigen.

Inhoud training debatteren

Deze training debatteren is in verschillende vormen te volgen, van een dagdeel tot een meerdaags programma. In de training worden onder meer de volgende zaken behandeld:Training debatteren

  • Het overtuigend presenteren van een betoog
  • Het gebruiken en doorzien van retorische technieken
  • Houding, stemgebruik en non-verbale communicatie
  • Omgaan met vragen en krachtig reageren op vragen
  • In een zakelijke situatie doeltreffend overtuigen
  • Debattechnieken, valkuilen en trucs
  • Persoonlijke vragen en feedback

Onze debattrainingen zijn voor een brede doelgroep geschikt. Veel politici en professionals uit overheid en bedrijfsleven maken van onze trainingen gebruik. Trainingen zijn zowel in-company te volgen, alsook op locatie in Den Haag.

Wat deelnemers zeiden over deze training debatteren

We werken voor toonaangevende opdrachtgevers en hebben al duizenden mensen getraind of gecoacht. Onze debattrainingen zijn ook goed inpasbaar in interne opleidingstrajecten en scholingsprogramma’s van uw organisatie.

De voorbeelden in de training zijn aansprekend en helpen mijn boodschap overtuigender te brengen.

Debatteren is voor mij snel een vraag kunnen pareren, maar wel een helder antwoord kunnen geven. Dat heb ik beter geleerd met deze training.

Buitengewoon inspirerend met veel prettige feedback.

Het programma van de training debatteren wordt op maat worden samengesteld, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit bij uw behoeften. Onze toptrainers kunnen bogen op een jarenlange ervaring.

Competenties

In onze training debatteren worden onder meer de volgende competenties verder ontwikkeld:

Presenteren 
Debatteren 
Argumenteren 
Beantwoorden van vragen 
Overtuigingskracht 
Snel schakelen 
Luisteren 
Doeltreffend communiceren
Individugericht leiderschap 

Interesse in een training debatteren?

Bel ons via 070 – 212 19 04 of vul onderstaand formulier in.

Scroll to Top
English