Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Debattrainingen voor het hoger onderwijs

Debatteren op hogeschool of universiteit

Wij verzorgen veel trainingen voor studenten aan hogescholen en universiteiten. Voor tal van opleidingen zijn wij actief om studenten inzicht te geven in de technieken van een goede communicatie. Bij alle HBO en universitaire opleidingen is debatteren dan ook een vaardigheid die perfect past in het curriculum. Onze trainingen geven inzicht in de technieken die gebruikt kunnen worden bij een debat, maar helpen studenten ook in het versterken van de presentaties die ze binnen hun studie moeten verzorgen. 

We voorzien u graag van meer informatie over de inhoud van onze Training Debatteren. Een dergelijke programma kan ook voor studieverenigingen waardevol zijn, waarbij de inhoud van het programma is aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever. Ook werken we mee aan debatten en symposia, bijvoorbeeld als gespreksleider of mede-organisator. Studieverenigingen die meer informatie willen hebben over de mogelijkheden hierbij kunnen met ons contact opnemen.

We werken voor hogescholen en universiteiten in heel Nederland, en hebben een speciaal samenwerkingsverband met het Centrum van Parlementaire Geschiedenis uit Nijmegen. Ook werken we mee aan internationale symposia en congressen. We komen graag met u in contact om ook uw opleiding of studie te kunnen versterken.

 Debatten in het hoger onderwijs

Scroll to Top
English