Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Workshop: Eerste Hulp Bij Presenteren

Word een MacGyver in het presenteren!

 

Eerste hulp bij presenterenTegenwoordig is het voor iedere werknemer noodzakelijk om te beschikken over presentatievaardigheden. In onze workshop Eerste Hulp Bij Presenteren krijgt u essentiële presentatietechnieken en -tips aangereikt. Ook is er aandacht voor het gebruik van digitale hulpmiddelen zoals Powerpoint, video’s of gebruik van een tweede scherm. Ideaal voor wie in zijn werk geregeld presentaties moet verzorgen.

Na het volgen van deze workshop bent u een echte MacGyver in het presenteren en is de kans een stuk kleiner dat u nog voor verrassingen komt te staan!

Inhoud

Deze workshop is ideaal voor wie ‘in control’ wil zijn bij een presentatie. Er worden inzichten gegeven vanuit de wetenschap en praktijk. Hoe bijvoorbeeld zenuwen te leren controleren? Wat maakt een presentatie goed? En hoe om te gaan met de techniek die u gebruikt ter ondersteuning van uw presentatie? Na het volgen van deze workshop kunt u met meer vertrouwen toewerken naar uw volgende belangrijke presentatie.

In de workshop worden onder meer de volgende zaken behandeld:

  • Voorbereiden op een presentatie
  • Een soepele presentatie op locatie
  • Het betrekken, inspireren of overtuigen van uw publiek
  • Gebruik van hulpmiddelen zoals slides en randapparatuur
  • De tien do’s and dont’s
  • Omgaan met het publiek en vragen uit de zaal

Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor vragen van uw kant. De duur van een workshop is 2,5 uur. Ook afgeslankte of uitgebreide varianten van deze workshop zijn mogelijk als dit beter aansluit op het programma van bijvoorbeeld een congres of symposium.

Aanvragen

Voor meer informatie en aanvragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij verzorgen de workshop graag op een moment dat u uitkomt, dus ook de avonden en weekeinden zijn mogelijk.


Voorkom uw eigen presentatie blooper met deze workshop

Scroll to Top
English