Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

De overtuigende ondernemingsraad

Training voor leden van de OR in overtuigingskracht

De overtuigende ondernemingsraadDe rol van de ondernemingsraad is belangrijker dan ooit. De wereld om ons heen verandert snel en dit heeft grote invoed op organisaties en hun medewerkers. Het vertegenwoordigen van uw collega’s en het bereiken van concrete resultaten vraagt dan ook om overtuigingskracht. Daarom biedt Het Debatbureau de speciaal ontwikkelde training De Overtuigende Ondernemingsraad aan.

In de training leert u met uw collega’s uit de ondernemingsraad hoe u krachtiger en effectiever kunt communiceren. Daarnaast besteden we aandacht aan samenwerking en strategie: essentieel om doelen te kunnen realiseren. Ook reiken we technieken aan die zowel de individuele als de gezamenlijke overtuigingskracht vergroten. Het programma wordt op maat samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met wat er leeft binnen uw organisatie en OR. Onder meer de volgende zaken komen aan bod:

Programma voor de leden van de ondernemingsraad

Het programma wordt op maat samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met wat er leeft binnen uw organisatie en ondernemingsraad. Onder meer de volgende zaken komen aan bod:

  • Basistechnieken van het overtuigen
  • Het overtuigend presenteren van een gezamenlijk standpunt
  • Het bepalen van een succesvolle strategie
  • Argumenten ontkrachten en weerleggen (bijvoorbeeld in een debatsituatie)
  • Houding, lichaamstaal en andere non-verbale communicatie
  • Resultaat bereiken in een overlegsituatie
  • Krachtig gebruik maken van vragen
  • Op het juiste moment invloed uitoefenen

De training wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8,6 gemiddeld. Download ook de flyer.

Contact of overleg over een programma op maat?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend online contact opnemen of telefonisch via 070 – 212 1904. Het programma is beschikbaar als eendaagse of meerdaagse (incompany) cursus en wordt op maat samengesteld. Groepsgrootte in overleg.

Een selectie van onze tevreden klanten

Scroll to Top
English