Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Begeleiding van een heidag

Professionele begeleiding voor een inspirerende heidag

Een succesvolle heidag biedt inspiratie, geeft ruimte aan creativiteit en leidt tot nieuwe inzichten. Met een moderator van Het Debatbureau is uw heidag in goede handen. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden voor de verdere organisatie van een heidag in Den Haag of elders in het land.

Het belang van een gespreksleider voor uw heidag

Het leiden van een heidag lijkt eenvoudig, zeker omdat u zelf goed thuis bent in de te bespreken materie. Het betrekken van een gespreksleider biedt echter belangrijke voordelen die het verschil kunnen maken in het behalen van de doelstellingen. De voordelen van een externe gespreksleider voor een heidag zijn onder andere:

  • Geen van de deelnemers hoeft te modereren, en iedereen wordt dus in staat gesteld om vrijelijk deel te nemen aan de discussie.
  • Sessies worden geleid door een onafhankelijke, objectieve partij: Een belangrijke factor bij het bespreken van strategische vraagstukken!
  • Gespreksleiders hebben een frisse blik op de materie en dragen door hun open benadering bij aan het verkrijgen van nieuwe inzichten.
  • Dankzij onze brede ervaring in gespreksleiding wordt het meeste uit de sessies gehaald, met aandacht voor zowel proces als inhoud.

Ons aanbod

Het Debatbureau kan u op de volgende manieren ondersteunen bij de organisatie van een succesvolle heisessie:

  • Oriëntatie: Bepalen van de doelstellingen en groepssamenstelling.
  • Programma: Samenstelling van een inspirerend programma met de juiste mix van ontspanning, teambuilding en inhoud. Indien gewenst is het mogelijk om hierbij gebruik te maken van ons gevarieerde trainings– en workshop aanbod.
  • Inhoud: Opstellen van prikkelende vragen, brainstorm methodes en/of stellingen voor gebruik tijdens de dag.
  • Setting: Het kiezen van passende locaties, vervoer en/of catering voor uw heidag. Ook in de aankleding en technische ondersteuning kunnen we u adviseren.
  • Gespreksleiders: Vanzelfsprekend hebben wij gespreksleiders beschikbaar om het programma in goede banen te leiden.

heidag-scheveningenHeidag in Den Haag en/of Scheveningen

Het Debatbureau is gevestigd in Den Haag, het hart van politiek Nederland en één van de populairste bestemmingen aan de kust. Wij kunnen u dan ook als geen ander van dienst zijn bij de organisatie en begeleiding van een heidag in Den Haag of op het strand van Scheveningen. De mogelijkheden die het centrum en de kust bieden maken een heidag helemaal compleet. Wat dacht u bijvoorbeeld van een brainstorm sessie met uitzicht op zee, of een vergadering die wordt afgesloten met een bezoek aan het Binnenhof?

Meer informatie

Voor de gespreksleiding en/of organisatie van een heidag kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 070 – 212 1904.

Goede heidagen geven energie
Scroll to Top
English