Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Ervaren en betrokken gespreksleiders

Niets is belangrijker voor uw evenement dan een goede gespreksleider of moderator

gespreksleider

Het Debatbureau levert deskundige en ervaren gespreksleiders voor uw congres, debat of symposium. Op een vernieuwende wijze geven wij vorm aan bijeenkomsten van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring organiseren we keer op keer topbijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld toen Koning Willem-Alexander te gast was bij een van onze debatten. De taak van een gespreksleider of presentator is van groot belang om het maximale uit een bijeenkomst te halen. Lees meer over de mogelijkheden voor gespreksleiding of spreek telefonisch met ons door via 070 – 212 1904.

De rol van een gespreksleider/moderator

Voor een goed debat is een betrokken gespreksleider een belangrijke vereiste. Onze gespreksleiders zijn betrokken, enthousiast en hebben kennis van zaken. Een debat moet voor de deelnemers en het publiek informerend en boeiend zijn. Dát realiseren is nu ook precies de opdracht voor een gespreksleider. Een gespreksleider/moderator helpt om het gesprek of de bijeenkomst te structureren en te focussen op de belangrijkste thema’s en onderwerpen. Ook zorgen we ervoor dat alle deelnemers actief aan het gesprek  kunnen deelnemen. Verder helpt een gespreksleider/moderator om op een respectvolle met elkaar het debat aan te gaan en worden deelnemers aangemoedigd om op een constructieve manier met elkaar de dialoog te voeren. Ook sluiten we een bijeenkomst af met conclusies van de belangrijkste punten.

Onze presentatoren en gespreksleiders hebben veel ervaring met het leiden van bijeenkomsten in de wereld van overheid, bedrijfsleven, non-profit en politiek. Keer op keer bewijzen zij hun waarde. Onze gespreksleiders werken mee aan evenementen van toonaangevende organisaties.

Vernieuwende formats

Wij streven naar topdebatten. Daarom maken we veelvuldig gebruik van vernieuwende formats waar u uw gasten mee verrast. Samen met u zoeken we naar vormen die passen bij het evenement en kunnen we u helpen in het samenstellen van een gebalanceerd panel. Zo hebben we talrijke debatten georganiseerd met deelname van ministers, Kamerleden en prominente Nederlanders. Daarnaast introduceren we nieuwe formats. Het simultaandebat, waarbij tegelijkertijd door meerdere personen wordt gedebatteerd, en het 360-graden debat zijn hier een voorbeeld van. Ook zijn we de expert als het gaat om Lagerhuis debatten.

Jarenlange ervaring

Onze gespreksleiders presenteerden evenementen met tal van prominenten. Zo presenteerde directeur van Het Debatbureau Frits Bloemberg een conferentie met voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan en een conferentie met Koning Willem-Alexander. Een greep uit de andere gasten die deelnamen aan door ons gepresenteerde debatten zijn Maarten van Rossem, Caroline van der Plas, Gerrit Hiemstra, Mark Harbers, Diederik Samsom, Jan Terlouw, Gerdi Verbeet, Jaap de Hoop Scheffer, Petra Stienen, Youp van ’t Hek, Bert Koenders, Agnes Jongerius, Frits Huffnagel en vele anderen.

Interesse in een gespreksleider?

Wij denken graag met u mee bij de organisatie van uw debat, symposium of congres. Neem voor meer informatie over onze gespreksleiders contact met ons op zodat wij u in een vroegtijdig stadium van advies kunnen voorzien. Telefonisch kunt u ons bereiken via 070 – 212 1904.

gespreksleiding

Wij waren in het verleden gespreksleider bij een congres met Kofi Annan en een debat met Koning Willem-Alexander als speciale gast.

Scroll to Top
English