Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Training Politiek Debatteren en analyse van debatten

Trainingen debatteren voor politici en politiek medewerkers

Politiek debatteren

Bekijk ons aanbod voor gemeenteraadsleden

We bieden de training Politiek Debatteren aan op verschillende niveau’s, bijvoorbeeld voor raadsleden, Statenleden, ambtenaren of politiek medewerkers. De invulling van het programma wordt in overleg samengesteld – o.a. met een online intake onder de deelnemers – waardoor we een programma op maat kunnen aanbieden. 

We verzorgen trainingen voor tal van gemeenten, provincies en fracties. Deze trainingen worden door de deelnemers gewaardeerd met een 8 gemiddeld.

Ook kunt u ons inschakelen voor een ‘scan’ van een debat of vergadering om de goede punten van het vergaderstelsel in kaart te brengen en verbetervoorstellen voor een krachtiger debat te ontdekken. Voor verschillende provincies en gemeenten hebben wij een dergelijk onderzoek verricht.

Een greep uit ons aanbod:

  1. Training Politiek debatteren voor gemeenteraadsleden
  2. Trainingen voor Provinciale Staten of Statenfracties
  3. Voorzitterstraining voor commissievoorzitters
  4. Debat- en vergaderanalyse
  5. Wethouderstraining

We staan u graag te woord voor een op maat samengestelde training. Neem daarvoor contact met ons op of bel 070 – 212 1904.

Deze training sloot goed aan bij onze leerdoelen en helpt ons om het debat naar een hoger plan te tillen. Vooral het onderdeel waarbij wij met de ontwrichtende vraag hebben geoefend was erg waardevol.Fractie D66 Amersfoort

Interesse in een training debatteren?

Bel ons via 070 – 212 19 04 of vul onderstaand

Een greep uit onze artikelen en publicaties:

Scroll to Top
English