Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Debatworkshop

Leer debatvaardigheden in onze workshop debatteren

Hoe zorg je ervoor dat argumenten overtuigend worden gepresenteerd? Welke technieken maken een presentatie krachtiger én leuker om naar te kijken? Op welke wijze kan een betoog worden opgebouwd en hoe kun je het beste reageren op vragen? Al deze zaken komen aan bod in onze debatworkshop. Belangrijke vaardigheden zoals spreken in het openbaar, argumenteren, presenteren en het doorzien van debat- en vergadertechnieken kunt u verder ontwikkelen met hulp van onze toptrainers in deze debat workshop. Daarnaast is deze workshop bijzonder geschikt om actuele kwesties binnen de organisatie te bespreken in een debatsituatie. Ook is de debatworkshop een goede teambuildingsactiviteit.

Inhoud

De debatworkshop beslaat veelal één dag(deel) waarin o.a. de volgende zaken worden behandeld:Debatworkshop Het Debatbureau

  • Het overtuigend presenteren van een betoog
  • Het gebruiken en doorzien van retorische technieken
  • Houding, stemgebruik en non-verbale communicatie
  • Omgaan met vragen en krachtig reageren op vragen
  • In een zakelijke situatie doeltreffend overtuigen
  • Debattechnieken, valkuilen en trucs
  • Persoonlijke vragen en feedback

Na afloop van deze workshop bent u zeker een betere debater! Ook is het mogelijk om de debatworkshop te combineren met een debatwedstrijd waarbij meerdere teams tegen elkaar strijden en een jury het beste team of de beste debater aanwijst.

Doelgroep voor deze workshop

Onze debatworkshops zijn voor een brede doelgroep geschikt. Het programma is ook erg geschikt als originele invulling van een teamactiviteit of een bijeenkomst voor young professionals. In overleg met u bepalen we de precieze invulling en beoordelen we welke onderwerpen zich goed lenen voor een debat. Daarbij is het mogelijk om de aansluiting te zoeken met actuele onderwerpen die spelen in de organisatie of het werkveld. Daarom wordt er bij onze debatworkshops gebruik gemaakt van speciaal voor de workshop ontwikkelde stellingen.

Interesse in onze debatworkshop?

Neem contact op of vul onderstaand formulier direct in.


Debatworkshop

Onze debatworkshop vergroot uw overtuigingskracht en debatvaardigheden.

Scroll to Top
English