Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Workshops van Het Debatbureau

Boeiende workshops voor een congres, symposium of personeelsactiviteit

Naast ons trainingsaanbod hebben we verschillende workshops die u kunt boeken. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor congressen en symposia, maar ook voor een informele activiteit zoals een personeelsuitje of afdelingsmiddag. We bieden verschillen workshops aan, zoals een debatworkshop, Historische Speeches, de Spoedcursus Politiek en de Spoedcursus Campagnevoeren. Onze workshops worden door opdrachtgevers consequent hoog gewaardeerd en zijn populair bij organisatoren van congressen.

Workshop met een aansprekend programma

In de workshop ‘Historische Speeches’ wordt u aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de wereldgeschiedenis ingewijd in de geheimen van een goede toespraak, en hoe u dit zelf kunt toepassen. Een inspirerende en interactieve reis door de wereldgeschiedenis!

De ‘Spoedcursus Politiek’ is geschikt voor iedereen die op een aansprekende manier meer wil weten over de Haagse of internationale politiek, en dit zelf wil ervaren met een interactief programma. Ook geschikt als personeelsuitje!

Spoedcursus Politiek - Het Debatbureau
Historische Speeches - Het Debatbureau
Spoedcursus Campagnevoeren 

Meer informatie over onze workshops

Voor meer informatie over ons workshopaanbod kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, of bel ons via 070 – 212 1904. Ook is het mogelijk om een workshop samen te stellen aan de hand van uw wensen.

Scroll to Top
English