Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Open Training ‘Krachtig debatteren en overtuigen’ in Den Haag

Schrijf u online in voor onze open training waarin u beter leert debatteren en overtuigen in een zakelijke context

Hoe zorg je ervoor dat argumenten overtuigend worden gepresenteerd? Welke technieken maken een presentatie krachtiger én zorgen voor meer aandacht van het publiek? Op welke wijze kan een betoog worden opgebouwd en hoe kun je het beste reageren op vragen? Al deze zaken komen aan bod in onze open training Krachtig Debatteren en Overtuigen. Belangrijke vaardigheden zoals spreken in het openbaar, argumenteren, debatteren, overtuigen en het doorzien van debat- en vergadertechnieken kunt u verder ontwikkelen met hulp van onze toptrainers in onze open training. In een kleinschalige setting krijgt u veel persoonlijke feedback om uw overtuigingskracht in een zakelijke omgeving te vergroten. U kunt zich direct inschrijven voor de eerstvolgende fysieke training op locatie in Den Haag op donderdag 3 oktober 2024.

Bent u niet op zoek naar een individuele training maar naar een in-company training, neem dan kennis van ons in-company aanbod.

Programma

Er wordt tijdens deze ééndaagse training onder meer aandacht besteed aan het volgende:

 • Basistechnieken van het overtuigen
 • Het overtuigend presenteren van een mening of een betoog
 • Kort, bondig en krachtig formuleren
 • Het gebruiken en doorzien van retorische technieken
 • Houding, stemgebruik en non-verbale communicatie
 • Krachtig reageren op vragen
 • Resultaat bereiken in een debat- of overlegsituatie
 • Argumenten ontkrachten en weerleggen

Ook is er ruimte voor vragen en geven we persoonlijke feedback. Om deze reden werken we met groepen die nooit groter zijn dan zes personen. En uw leerwensen brengen we op voorhand in beeld met een online intake.

Resultaat

Na afloop van de training bent u in staat om overtuigender te communiceren, kort en krachtig uw mening te verwoorden en bezit u een vergroot inzicht in overtuigingstechnieken die toepasbaar zijn in de persoonlijke werksituatie. Ook weet u uw mening en adviezen steviger te presenteren zodat de impact hiervan toeneemt.

Inschrijven

U kunt zich direct inschrijven voor deze open training. De kosten bedragen € 695,- voor een programma van één dag, inclusief BTW en luxe lunch. Wij werken in kleine groepen van maximaal zes deelnemers.

De training wordt verzorgd in Den Haag en duurt van 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. De eerstvolgende data zijn:

 • donderdag 3 oktober 2024

Wanneer uw inschrijving door ons bevestigd is ontvangt u alle details en het programma.

Hoe deelnemers oordelen over deze training

 • De gemiddelde waardering voor dit programma is een 9,5
 • 98 % van de deelnemers geeft aan dat zij na het volgen van de training beter in staat zijn om te overtuigen in hun werk
 • De deelnemers, die afkomstig uit overheid, politiek, non-profit én bedrijfsleven, vinden het programma van grote waarde voor de beroepspraktijk
 • Klanten waarderen de ruimte die het programma biedt voor persoonlijke aandacht en feedback
 • Negen van de tien deelnemers zou deze training aanbevelen bij collega’s die soortgelijke leervragen hebben

Over de trainer

Frits Bloemberg

Oprichter van Het Debatbureau Frits Bloemberg heeft Bestuurskunde en Geschiedenis gestudeerd. Hij heeft 20 jaar ervaring in het trainen en coachen van professionals in onder meer debat- en overtuigingsvaardigheden. Frits begeleidde in het verleden o.a. een programma met Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, was betrokken bij de coaching van een landelijk lijsttrekker en presenteerde een internationale conferentie met voormalig Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties dhr. Kofi Annan als keynote spreker. Zijn toegankelijke en stimulerende wijze van coachen wordt door deelnemers ervaren als uiterst prettig en vertrouwenwekkend. Bovendien zorgt hij voor concrete take-aways om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Meer weten of vragen?

U kunt ons altijd bellen voor vragen of om specifieke wensen voor te leggen. Zo is een individueel coachingsprogramma ook mogelijk. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 – 212 1904 of per mail.

Scroll to Top
English