Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Spoedcursus Campagnevoeren

Voor het leren van essentiële campagnetechnieken in de politiek

In de Spoedcursus Campagnevoeren leert u essentiële technieken voor het opzetten en uitvoeren van uw (verkiezings)campagne. Aan de hand van inzichten uit  de (inter)nationale politiek, de wetenschap en de praktijk krijgt u handreikingen voor uw campagne. Bijzonder waardevol als u of uw partij meedoet aan verkiezingen of wanneer u een andere campagne opzet.

Inhoud

Wat maakt een campagne herkenbaar en overtuigend? Hoe kan uw partij zich krachtig onderscheiden ten opzichte van andere partijen? En hoe overtuigt u via sociale media? Ook leert u in deze workshop belangrijke vaardigheden die tijdens de campagne dagelijks hun waarde bewijzen. Want bij het overtuigen van kiezers, het te woord staan van journalisten en het voeren van een debat kunnen de details bepalend zijn voor de uitslag van de verkiezingen. Wie deze workshop volgt is klaar voor een campagne die eindigt met champagne!

Programma op maat

Iedere fractie, partij of doelgroep is anders en de omstandigheden zijn overal verschillend. Daarom wordt voorafgaand aan de workshop met u ingegaan op uw partij en de samenstelling van de groep die de workshop volgt. Zodoende kunnen we in de workshop specifieke adviezen geven die uw campagneteam verder op weg helpen.

Aanvragen

Voor meer informatie en aanvragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij verzorgen de workshop graag op een moment dat u uitkomt, dus ook de avonden en weekeinden zijn mogelijk.

Scroll to Top
English