Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Gespreksleiding klimaatverandering

Gespreksleiding en debatten over klimaatverandering

Bent u op zoek naar een gespreksleider klimaatverandering? Dan bent u bij Het Debatbureau aan het juiste adres. We bieden gespecialiseerde gespreksleiding met expertise over klimaatverandering en de diverse opgaven waar Nederland voor staat. We hebben iedereen nodig bij de diverse transities: Overheden, de politiek, burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het is cruciaal om met alle betrokkenen in gesprek te blijven. Het Debatbureau biedt u de expertise om deze gesprekken in goede banen te leiden.

In gesprek over klimaatverandering: een overzicht

Het Debatbureau werkt samen met partner KlimaatPositief om debat en dialoog over klimaatverandering en verduurzaming in goede banen te leiden. Dankzij de inhoudelijke kennis van KlimaatPositief en de ruime expertise van Het Debatbureau bent u verzekerd van een bijeenkomst die vorm en inhoud aan elkaar verbindt. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

  1. Gespreksleiding: Het presenteren van bijeenkomsten en het modereren van discussies is een vak apart. Onze gespreksleiders beheersen deze kunst als geen ander en zorgen ervoor dat uw bijeenkomst soepel verloopt. U kunt ons benaderen voor gespreksleiding van evenementen zoals bijeenkomsten met bewoners, een strategiedag met medewerkers of een conferentie met een brede groep deelnemers. We faciliteren bijeenkomsten in diverse vormen en denken graag met u mee over uw evenement.
  2. Lagerhuisdebat: Het Debatbureau is dé specialist in het organiseren en leiden van het Lagerhuis debat, de dynamische debatvorm die aantrekkelijk en effectief is voor zowel deelnemers als publiek. We ontwikkelen relevante stellingen, bieden inhoudelijke achtergrond en zorgen voor reflectie op de thema’s die aan bod komen. Natuurlijk leiden we het Lagerhuisdebat ook op de dag zelf.
  3. Advies: Wilt u een evenement organiseren, maar bent u nog bezig met de voorbereidingen, onderwerpskeuze, en dilemma’s rondom de vorm en inhoud van het evenement? We denken met u mee zodat uw doelen worden gehaald.

Voor alle diensten geldt dat we onze professionele gespreksleiding zowel in het Nederlands als in het Engels aanbieden. Vanzelfsprekend houden we bij de inzet van gespreksleiding rekening met de groepsgrootte, uw doelstellingen en het type activiteit.

Workshop voor ambtenaren

Speciaal voor (jonge) ambtenaren bieden we een nieuwe workshop aan waarin klimaatverandering centraal staat. In deze workshop krijg je inspiratie om van onderop het verschil te maken. Op welke manier kan er samen met de samenleving een dialoog op gang worden gebracht die inspireert? Hoe kunnen ambtenaren leiderschap tonen op het thema klimaatverandering? En hoe kan er verbinding worden gevonden in plaats van gepolariseerd? De workshop biedt je essentiële kennis en technieken die je als ambtenaar kunt inzetten om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen.

Klimaatverandering: Expertise

Onze gespreksleiders hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van dialoog en debat. Daarnaast hebben we specialisten in huis met relevante expertise en ervaring op het gebied van klimaatverandering en aanverwante thema’s zoals participatie, de energietransitie en verduurzaming.

Interesse?

Wij denken graag met u mee over de juiste gespreksleiding voor uw evenement. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat wij u in een vroegtijdig stadium van advies kunnen voorzien. Telefonisch kunt u ons bereiken via 070 – 212 1904.

Scroll to Top
English