Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Dagvoorzitter

De dagvoorzitter als onmisbare schakel tussen organisatie, sprekers en publiek

Een goede dagvoorzitter haalt het beste uit sprekers naar boven, activeert het publiek en zorgt dat de aanwezigen een geslaagde dag hebben. Zeker bij een gevarieerd programma is een dagvoorzitter onmisbaar om het programma in goede banen te leiden. Bij Het Debatbureau bent u aan het juiste adres voor dagvoorzitters die van uw evenement een succes maken.

Onze aanpak

De dagvoorzitters van Het Debatbureau brengen dynamiek en sfeer in de evenementen die zij presenteren. Zij zijn de bindende factor tussen de organisatie, de sprekers en het publiek. In deze rol zorgen onze dagvoorzitters voor de juiste toonzetting om tot een geslaagd programma te komen.

Wanneer u kiest voor een dagvoorzitter van Het Debatbureau komen we langs voor een voorgesprek om het evenement door te nemen. We stemmen onze benadering af op uw doelstellingen en de opzet van het programma. Presentatie van uw plenaire programma staat voor de dagvoorzitter voorop. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende gespreksleiders te boeken wanneer u meerdere parallelle sessies organiseert. Op deze manier bent u verzekerd van op elkaar ingespeelde gespreksleiders die gezamenlijk bijdragen aan uw programma.

Onze ervaring

dagvoorzitterschapHet Debatbureau heeft jarenlange ervaring in het leiden van symposia, congressen en andere evenementen. Een kleine greep uit de evenementen waar wij aan hebben meegewerkt:

 • Internationale HOPE XXL conferentie met voormalig VN secretaris-generaal Kofi Annan, Leiden (Engelstalig)
 • Nationale Jonge Ambtenarendag, Utrecht
 • Grondwet Festival, Den Haag
 • Uitslagenavond Provincie Noord-Holland, Haarlem
 • Bedrijfscongres hoofdkantoor ABN AMRO, Amsterdam
 • Onderwijscongres regio IJssel-Veluwe/Stedendriehoek
 • Symposium Week van de Jeugdzorg, Nijmegen
 • Debatavond ‘Waar verdient Gelderland in 2025 haar geld mee’, Ede
 • Jaarlijks congres Stichting Brede Buurtschool, Den Haag
 • Bijeenkomst voor ontwikkelingsorganisaties van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Den Haag
 • Diverse wetenschappelijke symposia in binnen- en buitenland

Evenementenorganisatie

Als ervaren dagvoorzitters weten we dat er veel komt kijken bij het organiseren van een geslaagd evenement. Wat zijn de doelstellingen, wat is de doelgroep en welke sprekers passen daarbij? Naast onze rol als dagvoorzitter denken we graag met u mee om het programma en de gasten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Afhankelijk van hoe ver u al bent in de organisatie van een evenement kunnen we u bij verschillende stappen in de voorbereiding van dienst zijn. Bekijk ook ons aanbod voor evenementenorganisatie voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismaken

Wanneer u geïnteresseerd bent in een dagvoorzitter van Het Debatbureau, gaan we vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kan via info@hetdebatbureau.nl, via het contactformulier of telefonisch via 070 – 212 1904.

dagvoorzitter-het-debatbureau
 
dagvoorzitter-het-debatbureau-ii

In het verleden leverden wij onder meer dagvoorzitters tijdens een evenement met Koning Willem-Alexander.

Scroll to Top
English