Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Gespreksleiding: voor een professionele gespreksleider

Wij leveren gespreksleiders met veel ervaring die ook met u meedenken

Professionele gespreksleiding is cruciaal bij de organisatie van succesvolle evenementen. Een aansprekende presentator, alerte debatleider of dynamische dagvoorzitter zorgt ervoor dat u uw doelstellingen behaalt en een gedenkwaardige activiteit neerzet. Het Debatbureau is uw partner voor al deze soorten gespreksleiding én meer. 

Gespreksleiding: een overzicht

Het Debatbureau biedt een scala aan mogelijkheden voor gespreksleiding, of u nu op zoek bent naar een dagvoorzitter, gespreksleider of debatleider. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

  1. Gespreksleiders: Het presenteren van bijeenkomsten en het modereren van discussies is een vak apart. Onze gespreksleiders beheersen deze kunst als geen ander en zorgen ervoor dat uw bijeenkomst soepel verloopt.
  2. Debatleiders: Gaat u met anderen in gesprek over uw vakgebied? Met onze debatleiders bent u verzekerd van een prettig, scherp en inhoudelijk relevant debat.
  3. Lagerhuis debat: Het Debatbureau is dé specialist in het organiseren en leiden van het Lagerhuis debat, de dynamische debatvorm die aantrekkelijk en effectief is voor zowel deelnemers als publiek.
  4. Dagvoorzitters: Met de dagvoorzitters van Het Debatbureau is uw congres of symposium in goede handen. Van start tot finish maken we van het evenement een succes.
  5. Begeleiding dialoog: Gaat u het gesprek aan door middel van een dialoog, brainstorm sessie of heidag? Juist dan is externe, onafhankelijke begeleiding van groot belang. We denken graag met u mee.

De mogelijkheden

Op de verschillende pagina’s gaan we dieper in op de soorten gespreksleiding. Voor alle vormen geldt dat we in heel Nederland actief zijn en dat we onze professionele gespreksleiding zowel in het Nederlands als in het Engels aanbieden. Vanzelfsprekend houden we bij de inzet van gespreksleiding rekening met de groepsgrootte, uw doelstellingen en type activiteit.

Het Debatbureau biedt naast gespreksleiding ook mogelijkheden voor evenementen organisatie in bredere zin. Onder evenementen vindt u hierover meer informatie.

Interesse?

Wij denken graag met u mee over de juiste gespreksleiding voor uw evenement. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat wij u in een vroegtijdig stadium van advies kunnen voorzien. Telefonisch kunt u ons bereiken via 070 – 212 1904.

Een selectie van onze tevreden klanten

  Gespreksleiding bij gedenkwaardige evenementen is ons vak, zoals bij dit evenement met Kofi Annan.
Scroll to Top
English