Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Evenementen

De juiste ervaring en expertise voor een succesvol en inspirerend evenement

Er komt veel kijken bij het organiseren van een succesvol evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er nodig is verschillende soorten activiteiten te organiseren. Naast het verzorgen van de gespreksleiding of de rol als dagvoorzitter is het daarom mogelijk om (delen van) de organisatie van uw evenement aan ons over te laten.

Onze aanpak

Een evenement moet staan als een huis. Het vormt het visitekaartje richting de gasten, leidt tot belangrijke besluiten of draagt bij aan de public relations. Juist daarom geldt dat wij maatwerk toepassen, want geen evenement is hetzelfde.

Op basis van een oriënterend gesprek kunnen we gezamenlijk bepalen hoe Het Debatbureau kan bijdragen aan het succes van uw bijeenkomst. Dit hangt bijvoorbeeld af van hoe ver u al bent in de organisatie en welke partijen hierbij betrokken zijn. We kunnen u van dienst zijn bij de volgende stappen in de organisatie:

  • Oriëntatie: Bepalen van de doelstellingen, doelgroep en boodschap.
  • Programma: Samenstelling van het programma, het benaderen van sprekers en het aandragen van vernieuwende en interactieve elementen. Indien gewenst is het mogelijk om hierbij gebruik te maken van ons gevarieerde trainings- en workshop aanbod.
  • Inhoud: Opstellen van prikkelende vragen en/of stellingen voor gebruik tijdens de dag, en het briefen van sprekers en andere gasten.
  • Logistiek: Het kiezen van passende locaties, vervoer en/of catering voor uw evenement. Ook in de aankleding en technische ondersteuning kunnen we u adviseren.
  • Dagvoorzitters en gespreksleiders: Vanzelfsprekend hebben wij dagvoorzitters en gespreksleiders beschikbaar om het programma in goede banen te leiden.

U kunt gebruik maken van onze expertise op bovenstaande terreinen door Het Debatbureau in te zetten als adviseur. Op deze manier houdt u zelf de touwtjes in handen en profiteert u van onze ruime ervaring in evenementenorganisatie. Daarnaast is het mogelijk om de organisatie aan ons uit te besteden, waardoor u vrij bent om zich te richten op uw kerntaken. Het Debatbureau treedt in dat geval op als projectleider voor uw evenement. Van adviseur tot projectleider: Ook hierbij geldt dat wij maatwerk leveren.

Meer informatie

Voor de organisatie van een evenement kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 070 – 212 1904.

Evenementen organisatie door Het Debatbureau
Maarten van Rossem tijdens een van onze evenementen
Scroll to Top
English