Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Op zoek naar een gespreksleider in Den Haag?

Het Debatbureau is gevestigd in Den Haag. Onze gespreksleiders hebben veel ervaring en kennen de stad Den Haag

gespreksleider

Het Debatbureau is de Haagse specialist in gespreksleiding en levert deskundige en ervaren gespreksleiders voor uw congres, debat of symposium. Op een vernieuwende wijze trachten wij vorm te geven aan bijeenkomsten van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring streven we iedere keer weer naar een topbijeenkomst. De taak van een gespreksleider of presentator is van groot belang om het maximale uit een bijeenkomst te halen. Lees meer over de mogelijkheden voor gespreksleiding.

De rol van een gespreksleider/moderator

Voor een goed gesprek of debat is een betrokken gespreksleider een belangrijke vereiste. Onze gespreksleiders zijn betrokken, enthousiast en hebben kennis van zaken. Een debat moet voor de deelnemers en het publiek informerend en boeiend zijn. Dát realiseren is nu ook precies de opdracht voor een gespreksleider. Onze presentatoren en gespreksleiders hebben veel ervaring met het leiden van bijeenkomsten in de wereld van overheid, bedrijfsleven en politiek. Keer op keer bewijzen zij hun waarde. Onze gespreksleiders werken mee aan evenementen van toonaangevende organisaties.

De rol van de gespreksleider is onder meer van belang voor de introductie van de onderwerpen, het leiden van de dialoog en het debat en het creëren van de juiste sfeer voor een open gesprek met voldoende ruimte voor de bijdragen van alle deelnemers. Ook draagt de gespreksleider zorg voor tijdbewaking. Wij kunnen u verder in het voortraject adviseren bij zaken als de keuzes uit verschillende werkvormen, het plan van aanpak, onderwerpskeuze en formulering van vragen aan de deelnemers.

Specialist in Den Haag

In het verleden hebben wij bewezen dé Haagse specialist te zijn op het gebied van gespreksleiding. Zo werkten we onder meer voor diverse ministeries (Rijksoverheid), de Gemeente Den Haag, diverse ambassades, Campus Den Haag (Universiteit Leiden), CB&I, Stichting Leergeld, Tweede Kamer der Staten-Generaal en T-Mobile. Ook hebben we een goede kennis van Den Haag waardoor we in staat zijn om inspirerende locaties te selecteren, van strand tot Schilderswijk! Verder werken we regelmatig in congrescentrum World Forum, onder meer tijdens de REAIM summit in 2023.

De juiste formats voor een betekenisvolle dialoog

Wij streven naar topbijeenkomsten. Daarom maken we veelvuldig gebruik van vernieuwende formats waar u uw gasten mee verrast. Samen met u zoeken we naar vormen die passen bij het evenement en kunnen we u helpen in het samenstellen van een gebalanceerd panel. Zo hebben we talrijke debatten georganiseerd met deelname van burgers, politici (waaronder ministers en Kamerleden) en prominente Nederlanders. Daarnaast introduceren we vernieuwende formats en prikkelende werkvormen.

Onze gespreksleiders presenteerden evenementen met tal van prominenten. Zo leidde Frits Bloemberg (oprichter en directeur van Het Debatbureau) eerder een conferentie met voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan en een bijeenkomst in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander. Een greep uit de andere gasten die deelnamen aan onze debatten zijn Maarten van Rossem, Diederik Samsom, Jan Terlouw, Gerdi Verbeet, Jaap de Hoop Scheffer, Petra Stienen, Youp van ’t Hek, Bert Koenders, Agnes Jongerius en Frits Huffnagel.

Interesse?

Wij denken graag met u mee bij de organisatie van uw debat, symposium of congres. Neem voor meer informatie over onze gespreksleiders contact met ons op zodat wij u in een vroegtijdig stadium van advies kunnen voorzien. Telefonisch kunt u ons bereiken via 070 – 212 1904.

gespreksleiding
dagvoorzitter-het-debatbureau

Wij waren in het verleden gespreksleider bij een congres met Kofi Annan en een debat met Koning Willem-Alexander als speciale gast.

Scroll to Top
English