Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Het Innovatiedebat

Vergroot de innovatiekracht van uw onderneming in een middag

Het InnovatiedebatDe wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Er is sprake van een ongekende technologische ontwikkeling, gevestigde bedrijven worden door start-ups uitgedaagd en de globalisering zet onverminderd door. Voor bedrijven en organisaties is het dan ook van groot belang om te blijven vernieuwen en in te spelen op een veranderende markt om ook in de toekomst relevant te blijven. Want een bedrijf dat stilstaat zal uiteindelijk niet overleven.

Met Het Innovatiedebat helpt Het Debatbureau u door de ervaringsdeskundigen aan het woord te laten. Wat vinden werknemers, en wellicht ook leveranciers en klanten, van de producten en diensten die de organisatie levert? Hoe kunnen processen binnen het bedrijf beter worden vormgegeven? Wat hebben werknemers nodig om hun werk nog beter te kunnen doen? En waar liggen kansen voor nieuwe verdienmodellen? Eén ding staat centraal: vernieuwing voor de toekomst.

Aan de hand van onze succesvolste werkvormen inspireert en activeert Het Innovatiedebat uw team om nieuwe ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. We brengen de beste ideeën van uw werknemers naar voren en zorgen voor kennisuitwisseling tussen collega’s. Het programma – van 1 à 2 dagdelen – start met een prikkelende kick-off, biedt ruimte voor (gast)sprekers en is zodanig ontwikkeld dat u in korte tijd resultaten bereikt.

Met ons maatwerk zorgen we ervoor dat de meest actuele en relevante vraagstukken voor uw organisatie worden besproken, met een belangrijke inbreng van het personeel. Dankzij de combinatie van focus op vernieuwing en een praktische benadering sluit u af met volop inspiratie én concrete handvatten waar u direct mee aan de slag kunt. Zo zorgt u voor een beter ondernemingsklimaat, meer wederzijdse waardering en wordt het belang van innovatie voor iedereen tastbaar.

Wilt u ook blijven innoveren en samen bouwen aan de toekomst? Neem dan contact op of telefonisch via 070 – 212 1904.

Scroll to Top
English