Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Krachtige campagnes

Bij het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes is onze kennis en ervaring van grote waarde

Elke campagne begint met een krachtig woord en de juiste toon. Om vervolgens een boodschap te vertalen naar een breed publiek is originaliteit, doorzettingsvermogen en durf nodig. Wij hebben ervaring met het bedenken en ontwikkelen van campagnes voor gebruik in de media. Hetzelfde geldt voor free-publicity acties, activiteiten die zonder hoge kosten media aandacht genereren.

Wij streven altijd naar vernieuwende campagnes die zich onderscheiden en denken graag met u mee om te komen tot een overtuigend verhaal. In dit geval geldt: een goed begin is het halve werk.

Overheid en bedrijfsleven

Het Debatbureau heeft stevige wortels in de politiek-bestuurlijke arena. Zo ontwikkelen we politieke campagnes, publiekscampagnes en eenmalige acties die worden ingezet als marketinginstrument. We focussen daarbij altijd op het bepalen van een overtuigende boodschap die op een aansprekende manier wordt vertaald naar de doelgroep. Ook hebben we specifieke expertise waar het gaat om jongerencommunicatie.

Voorbeelden

In het verleden hebben wij verschillende campagnes georganiseerd in de publieke sector en zakelijke markt. Ook hebben we meerdere malen verschillende onderdelen van grotere langlopende campagnes voor onze rekening genomen. Onze vernieuwende aanpak en creativiteit betaalt zich uit in scherpe concepten met een groot bereik.


In 2011 en 2012 organiseerden we de ‘Glazen Kluis’ tijdens de actieweek van 3FM Serious Request. Het Radio1 programma Premtime van Prem Radhakishun besteedde aandacht aan deze activiteit en maakte een uitzending van een half uur. 

In opdracht van verschillende overheidsinstellingen en ministeries ontwikkelden we verrassende bijeenkomsten, aansprekende communicatie uitingen en mediacampagnes. Onder andere Tweede Kamerleden waren betrokken bij de uitvoering hiervan. 

Voor de Provincies Utrecht en Overijssel werkten we mee aan een campagne om de werkzaamheden van de provincie en Provinciale Staten op een begrijpelijke wijze over te brengen op burgers uit de provincie.

Doorspreken?

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van creatieve ideeën en het opzetten van een campagne. Hierbij kunnen we u adviseren in het vinden van interessante verbindingen tussen inhoud, concept en uitvoering. Voor meer informatie over onze campagne mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Scroll to Top
English