Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Open training Storytelling

Schrijf u in voor deze training Storytelling

Storytelling is belangrijker dan ooit. In deze tijd van continue communicatie richten we ons meer en meer op verhalen die we onthouden. Leer met onze workshop hoe u een aansprekend verhaal vertelt en zo uw communicatie versterkt. Storytelling is dé techniek om een boodschap over te brengen en een connectie aan te gaan met het publiek. Het grote verhaal wordt persoonlijk, het abstracte concreet.

Onze open training Storytelling helpt u om storytelling beter te begrijpen en in te zetten. De eerstvolgende open training vindt plaats op dinsdag 18 januari 2022.

De beste sprekers gebruiken de techniek van storytelling in hun presentaties en toespraken. De NOS brengt niet alleen het nieuws, maar laat ook de mensen aan het woord waar het om gaat. Barack Obama is op zijn best als hij spreekt over zijn jeugd en zijn inspiratie om de politiek in te gaan. Goede doelen noemen niet de miljoenen mensen die ze bereiken, maar vertellen het verhaal van die éne man of vrouw. Supermarkten laten zien van welke boer hun producten afkomstig zijn en creëren zo een verbinding tussen de klant en de producent.

Open training storytelling in Den Haag

Storytelling is een kunst die te leren is. Daarom bieden we onze open training storytelling aan, waarin u kennismaakt met de technieken achter het succes. Deze training is geschikt voor alle professionals die zichzelf en hun werk succesvol willen presenteren. In deze training gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Het belang van storytelling: Wat is uw verhaal?
  • Het grotere geheel: De koppeling tussen het verhaal en uw boodschap
  • Vertel het verhaal: Kiezen voor een doelgroep, medium en presentatie
  • Authenticiteit: Het vertellen van een kloppend verhaal
  • Creëren voor een online publiek
  • Gebruik van audio, video, graphics en andere hulpmiddelen
  • Persoonlijke vragen en feedback

Deze open training vindt plaats in Den Haag en duurt van 10.15 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 650,- per deelnemer incl. luxe lunch en btw.

Storytelling workshop Het Debatbureau

Resultaat

Na afloop van de workshop bent u in staat om storytelling technieken te herkennen en gebruiken. U weet welke verhalen u kunt inzetten om uw boodschap over te brengen en hoe u dit consequent toepast. Natuurlijk heeft u ook handvatten gekregen om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Interesse?

Op zoek naar manieren om uw verhaal te vertellen? Schrijf u in voor een van de eerstvolgende trainingsdagen.

Storytelling voor krachtiger presentaties
Scroll to Top
English