Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Topworkshops voor uw personeelsuitje

Workshops voor een personeelsactiviteit

Bent u op zoek naar een leuk en uitdagend personeelsuitje voor uw collega’s? Wilt u graag een activiteit die inhoudelijke raakvlakken heeft met het werk en tegelijkertijd iets waar iedereen een bijdrage aan kan leveren? Boek dan één van onze workshops, die op maat worden samengesteld voor het perfecte afdelingsuitje. 

We bieden verschillende workshops aan die zich goed lenen voor een personeelsuitje:

Spoedcursus Politiek

Ga op enthousiaste wijze aan de slag met het politieke bedrijf, waarbij u meer inzicht krijgt in de fijne kneepjes van het politieke vak. De Spoedcursus Politiek is populair bij ambtenaren door de bijzondere combinatie van inhoud en praktijk. Deelnemers kruipen tijdens de workshop in de huid van een politicus en krijgen een bijzonder kijkje achter de schermen van één van de meest besproken beroepsgroepen van het afgelopen jaar.

Historische Speeches

In deze workshop maakt u kennis met de geheimen van de speech en wordt ingegaan op de vraag welke retorische technieken van wereldberoemde sprekers in de eigen organisatie kunnen worden gebruikt. Aansprekende voorbeelden van bekende sprekers worden geanalyseerd waarna u zelf aan de slag gaat en de vaardigheden in de praktijk kunt brengen! 

Comments are closed.

Scroll to Top
English