Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Spoedcursus Campagnevoeren

Spoedcursus Campagnevoeren

Het Debatbureau introduceert een nieuwe workshop: de Spoedcursus Campagnevoeren. Speciaal voor (kandidaat) raadsleden met het oog op de gemeenteraadsverkieingen begin 2014. In deze workshop leert u essentiële technieken voor het opzetten en uitvoeren van een verkiezingscampagne. Aan de hand van inzichten uit  de (inter)nationale politiek, de wetenschap en de praktijk krijgt u handreikingen voor uw lokale campagne.

Wat maakt een campagne herkenbaar en overtuigend? Hoe kan uw partij zich krachtig onderscheiden ten opzichte van andere partijen? En hoe overtuigt u via sociale media? Ook leert u in deze workshop belangrijke vaardigheden die tijdens de campagne dagelijks hun waarde bewijzen. Want bij het overtuigen van kiezers, het te woord staan van journalisten en het voeren van een debat kunnen de details bepalend zijn voor de uitslag van de verkiezingen. Wie deze workshop volgt is klaar voor een campagne die eindigt met champagne!

Voor meer informatie en aanvragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Een eenmalige workshop voor een raadsfractie kost € 695,- (excl. reiskosten).

Comments are closed.

Scroll to Top
English