Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Slotmanifestatie Schuldig on Tour – Den Haag

Politiek debat over schuldenproblematiek met kandidaat Kamerleden

Op dinsdagavond 7 maart wordt Schuldig on Tour groots afgesloten met een politiek debat in Den Haag. Een week voor de verkiezingen presenteren we de resultaten van onze landelijke debattour tijdens deze speciale editie: Schuldig on Tour – Den Haag. In het politieke hart van het land gaan we in debat met prominente Tweede Kamerleden, alle hoofdpersonen uit de serie en deskundigen over het urgente thema schulden.

De hele avond leest als een brief aan de landelijke politiek. Filosoof Karim Benammar en journalist Jesse Frederik (de Correspondent) schijnen hun licht op de Nederlandse schuldenindustrie. Deskundigen Reinier van Zutphen (Nationale Ombudsman), Joke de Kock (NVVK-voorzitter) en Roeland van Geuns (lector Armoede & Participatie) doen aanbevelingen aan de politiek. Kamerleden Sadet Karabulut (SP), Carola Schouten (ChristenUnie), Pieter Heerma (CDA) en kandidaat Kamerleden Gijs van Dijk (PvdA) en Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) gaan met elkaar en de deskundigen in debat.

De gespreksleiders zijn Hanneke Groenteman en Frits Bloemberg van Het Debatbureau.

Tijdens de slotmanifestatie wordt aan staatssecretaris Jetta Klijnsma een publicatie aangeboden. Dit magazine bundelt inzichten van de serie, de input van Schuldig on Tour en maakt de balans op aan de hand van interviews met deskundigen, prominenten en hoofdpersonen.

Schulden staan hoog op de landelijke agenda. Wat moet er de komende jaren gebeuren?

Slotmanifestatie Schuldig on Tour – Den Haag
Dinsdag 7 maart om 20:30 uur in Theater Diligentia, Den Haag
Toegang: €3,50 (inclusief drankje en garderobe), kaarten zijn hier verkrijgbaar

Comments are closed.

Scroll to Top
English