Bel ons en leg uw vraag voor: 070 - 212 1904

Training ‘De Overtuigende Schoolleider’ op 8 oktober

Op donderdag 8 oktober in het centrum van Utrecht

Training voor leiderschap en overtuigingskracht in het onderwijsHet Debatbureau organiseert op donderdag 8 oktober in Utrecht de open trainingsmiddag ‘De Overtuigende Schoolleider’. De kosten hiervoor bedragen slechts € 375,- per deelnemer inclusief lunch en btw.

Uit het recente onderzoek ‘De kwaliteit van schoolleiders’ van de Onderwijsinspectie blijkt: hoe beter de schoolleiders, des te beter de lessen zijn. In het basisonderwijs én voortgezet onderwijs blijkt een verband tussen de kwaliteit van de schoolleiders en de kwaliteit van de lessen. Verbetering van de kwaliteit van schoolleiders werkt dus positief door in de klas. Desalniettemin schiet scholing er vaak bij in. Onze workshop geeft u de gelegenheid om in kleinschalige setting nieuwe technieken te ontdekken die ook ervaren schoolleiders zien als een waardevolle aanvulling.

In deze trainingsmiddag wordt ingegaan op essentiële vaardigheden voor de dagelijkse werkpraktijk en krijgt u persoonlijke tips mee. Ook is er ruimte voor reflectie met andere schoolleiders en krijgt u aan de hand van inspirerende voorbeelden technieken aangereikt voor een sterkere communicatie en een grotere overtuigingskracht. Bijzonder handig in de omgeving waarin u dagelijks verkeert!

Programma
In het programma komen onder meer de volgende zaken aan de orde:

  • Hedendaags leiderschap
  • Het voeren van een constructieve dialoog
  • Overtuigend spreken: technieken en tips
  • Het beïnvloeden van het gedrag van uw collega’s
  • Beleid overtuigend vertalen naar uw doelgroep
  • Medewerkers motiveren

Datum: Donderdag 8 oktober 2015
Tijdstip: 11.00 – 16.30 uur
Locatie: Domplein, Utrecht
Prijs: € 395,- incl. BTW per deelnemer.

Klik hier om direct in te schrijven voor de training ‘De Overtuigende Schoolleider’.

Comments are closed.

Scroll to Top
English